Spreekuur – Huisartsenpraktijk Maarsingh – Groningen
Sportlaan 2-2 Groningen Tel:050 5250310 Spoed 050 5250310

Spreekuur

Spreekuur huisarts

U kunt voor het spreekuur van de huisartsen terecht voor een consult op de praktijk of een telefonisch consult. Om een afspraak te maken belt u met de assistente. Om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klacht, zal de assistente vragen waarom u een afspraak wenst. Niet urgente medische vragen kunt u ook mailen naar  info@huisartsmaarsingh.nlIn de praktijk werken meerdere huisartsen. Voor een consult bij de huisarts staat 10 of 20 minuten (enkele of dubbele tijd). Indien u voorkeur heeft voor een huisarts, of meer tijd nodig denkt te hebben, dan kunt u dit aangeven bij het maken van de afspraak. Wij doen ons uiterste best om rekening te houden met uw wensen. Als u meerdere vragen hebt, dan kan het zijn dat we u vragen een vervolgafspraak te maken.

Spreekuur assistente

Bij de assistente kunt u op afspraak onder meer terecht voor bloedprikken, bloeddruk controle, oren uitspuiten, wondcontrole, hechtingen verwijderen, urine onderzoek, wratten behandeling, bloedsuiker controle en uitstrijkje (bevolkingsonderzoek). Op indicatie van de huisarts tevens voor hartfilmpje, zwangerschapstest en CRP (infectie meting).

Spreekuur praktijkverpleegkundigen

De praktijkverpleegkundigen bieden onder supervisie van de huisarts gestructureerde zorg aan patienten met Diabetes Mellitus, hart- en vaatziekten, COPD, astma, ouderenzorg en dementie. Speerpunten hierbij zijn voorlichting over en begeleiding bij een gezonde leefstijl en het verlagen van risicofactoren.

Spreekuur praktijkondersteuner GGZ

Bij de praktijkondersteuner GGZ kunt u onder meer terecht voor begeleiding op het gebied van stress, depressiviteit, angst- en stemmingsproblemen, relatie- en arbeidsgerelateerde problemen, chronische pijnklachten, verslaving, dementie en psychosomatische klachten.

Huisbezoek

Wanneer u om medische redenen niet zelf naar de praktijk kunt komen, dan kan de huisarts, praktijkverpleegkundige of assistente u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel in overleg met de huisarts, of u in aanmerking komt voor een huisbezoek.

Afspraak annuleren

Als u verhinderd bent, verzoeken wij u dringend om dit telefonisch door te geven. U geeft hiermee andere patienten de mogelijkheid om (eerder) gezien te worden.